- بلر، ش. بلوم، ج. (1388)، هنر معماری اسلامی، جلد 2، ترجمة یعقوب آژند، تهران: سمت.
- پیرنیا، محمّدکریم و غلامحسین معماریان (1386)، سبکشناسی معماری ایرانی، تهران: سروش دانش.
- چینگ، ف. د. (1368)، معماری، فرم، فضا و نظم، ترجمة زهره قراگزلو، تهران: دانشگاه تهران.
- خانپور، آرزو (1390)، مطالعة تأثیر واردات شیشه بر تولیدات شیشه در دوران قاجار، پایاننامه کارشناسی ارشد، دانشگاه الزهرا، تهران.
- سربخشیان، بهنام (1390)، بررسی فرایند تولید شیشه و کریستال دستساز در ایران از سال 1345 تاکنون، پایاننامة کارشناسی ارشد، دانشگاه هنر، تهران.
- غروی منجیلی، زهرا (1394)، بررسی تأثیر تحوّلات اجتماعی، فرهنگی و هنری بر تزیینات شیشههای دستساز دورة قاجار، پایاننامة کارشناسی ارشد، دانشگاه هنر، تهران.
- نورمن، د. آ. (1396)، طراحی حسّی، ترجمة معصومه حقپرست و جهانبخش سادگیراد، تهران: حرفه هنرمند.
- هاشمی، مهران، (1395)، معنای فرم، مشهد: فرهنگسرای میردشتی.
- هندی، م. (1391)، زیباییشناسی اشیای کاربردی دوران صفویه، دستاورد، شمارة 32، صص 22-35.
- رمضانیان، علی (1393)، بررسی مهمترین مشکلات صنعت چینی، بلور و کریستال ایران، بازیابی در مرداد 1396، از فرصت امروز: یک روز شوش،
http://forsatnet.ir/news/html.
- Cupchik, G. (2004), The design of emotion, In D. Mcdonagh, P. Hekkert, P. Erp, & D. Gyi, Design and Emotion, London: Taylor and Francis press.
- Desmet, P. (2004), Form disgust to desire: How product licit emotions, In D. Macdonagh, P. Hekkert, P. Erp, & D. Gyi, Design and Emotions, London: Taylor and Francis press.
- Hall, R. (1999), Usability and Product Design: Case Study, Human Factors in Product Design, UK: Taylor and Francis press.
- Koc, M., & Welsh, J. (2001), Food, Foodways and Immigrant Experience, Centre for Studies in Food Security
- Lugosi, P. (2013), Food, Drink & Identity, In D. Sloan, Food & Drink: The Cultural Context, UK: Goodfellow.
- Norman, D. (2004), Emotional Design, publishd on www.portal.acm.org.
- Piqueras-Fiszman, B., Harrar, V., Alcaide, J. & Spence, C. (2011), Does the weight of the dish influence our perception of food? Food Quality and Preference, 753-756.
- Spence, C and Wan, X. (2015), Beverage perception and consumption:The influence of the container, Food Quality and Preference, 131-140.